Sanna

Villikettujen ja A-nuorten avoimet harjoitukset järjestettiin kuluneella viikolla ja ensimmäiset pelaajavalinnat joukkueiden suhteen on tehty.

VILLIKETUT (koko seuran selkeä kakkosjoukkue eli edustuksen reservi, tämän hetken tiedon mukaan pelaa kaudella 2017 Kolmosta, mutta tavoitteena nousu Kakkoseen. Vastuuvalmentaja Sami Mustalampi 050 568 3607, apunaan Mika Marttinen)

- Mikko Ala-Porkkunen
- Oskari Sallinen
- Joonas Suominen
- Topias Tammelin
- Eero Torkkola (ollut loukkaantuneena, näytille Villikettuihin)
- Elmeri Turpeinen
- Panu Väliaho (-96)
- Petteri Åström (ollut loukkaantuneena, näytille Villikettuihin)
- Tatu Österlund

A-JUNIORIT (-97 tai nuorempia pelaajia, hyvillä esityksillä mahdollisuus nousta Villikettuihin. Pelaa kaudella 2017 A-nuorten SM-sarjaa / 1. divaria. Joukkueen toiminnan alkaessa valmentajana toimii Antti Neuvonen 040 077 8143, lopulliset valmentajavalinnat lyödään pian lukkoon)

- Eero Aarnio
- Valtteri Veija
- Anton Virkalahti
- Teemu Vänttilä

Yllä olevat ovat nyt alun joukkuejako ensi viikosta lähtien ja tilanne voi elää armeijan, loukkaantumisten ja muun myötä. Hyvillä esityksillä on mahdollista nousta A-juniorijoukkueesta Villikettuihin ja Villiketuista vastaavasti edustukseen.

Loput -97 tai nuoremmat pelaajat joiden nimiä ei ole listalla ovat menossa pelaamaan Citykettuihin (seuran Kuutosessa pelaava joukkue) tai ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Laukaalle JJK:n kanssa yhteistyössä tehtävään joukkueeseen.

Yli-ikäisiä (-96 tai vanhemmat) pelaajia jotka eivät mahtuneet Villikettuihin tarjotaan lähtökohtaisesti seuraan joka tekee JJK:n kanssa tiivistä yhteistyötä eli FC Vaajakoskelle jossa on myös useampia Miesten sarjoissa pelaavia joukkueita.

Seuraavan kahden viikon osalta molempien joukkueiden harjoitukset löytyvät vielä toistaiseksi A20 joukkueen vanhasta nimenhuudosta: http://jjka20.nimenhuuto.com/player Kyseiseen nimenhuutoon rekisteröityminen tehtävä mahdollisimman pian jotta jokainen pystyy merkkaamaan itsensä IN/OUT harjoituksiin. Pelaajien rekisteröitymisen salasana: junnuketut

Jatkossa Villiketuille tulossa oma Nimenhuuto sekä oma Whatsapp-ryhmä.

Tiedotamme kuukausimaksuista yms. joukkueiden käytännöistä pian tarkemmin, mutta A-nuorten maksut pysyvät lähes entisellään, Villiketuissa pelaaminen on hieman edullisempaa sillä se on askeleen lähempänä ammattilaisuutta ja edustus tukee reservijoukkueensa toimintaa.

Joukkueiden puolesta,

Sanna Kahila
Joukkueenjohtaja
JJK Villiketut / A20
sanna(piste)kahila(miuku)jjk(piste)fi

Sanna

Korjaus: A20 joukkueessa Toni Tervanen ei Tarvainen!

Huomisen pelaajat

Tatu, Aati Opa, Lenni, Mikke, Topi, Hietsu, Elmeri, Topas, Onni, Roope, Joona, Aatu, Ville, Tumi, Kinnunen, Pörri, Jesse.

Ilmoitus Samille heti jos et pääse paikalle

(poistettu pelaaja)

Ottakaa evästä mukaan. Joukkueruokailu vasta pelin jälkeen.

Huomisen kokoonpano Tampereelle

Tatu, Aati, Lenni, Mikke, Topias, Genc, Kinnunen, Ville, Aatu, Joona, Pörri, Hietsu, Opa, Jonsku, Hyde, Onni ja Tumi.

Ilmoitus Samille välittömästi, jos et pysty pelaamaan!

Kokoonpano huomiselle.

Aati, Tatu, Jani, Topi, Jesse, Roope, Matias, Topias, Onni, Mikke, Joona, Iiro, Opa, Kinnunen, Pörri, Hietsu, Genc, Jan.

Ulkoiluvarustus mukaan. Käydään porukalla kävelyllä ennen peliä. Paikalle jo 13.50!